در یك شركت دانش بنیان؛

تشخیص گازهای خطرناك در صنایع با دستگاه ایرانی میسر شد

تشخیص گازهای خطرناك در صنایع با دستگاه ایرانی میسر شد بازار پرواز: پژوهشگران در یك شركت دانش بنیان موفق به طراحی، ساخت و كسب دانش فنی ساخت آنالایزری برای تشخیص گازهای خطرناك در محیط های صنعتی همچون پالایشگاه ها، صنایع فولادی و... شدند.



دکتر مجتبی رضایی از متخصصان و کارآفرینان بازگشته به کشور از کانادا و مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تا حالا حسگرهای تشخیص گازهای خطرناک برای منازل و برخی اماکن طراحی شده بود اما ما موفق شدیم که آنالایزر گازهای خطرناک را برای صنایع طراحی نماییم.
وی با اعلان اینکه فرق این انالایزر با سنسورها در عملکرد، کارایی و حساسیت آنهاست، اظهار داشت: حسگر و آنالایزرها گازهای خطرناک را تشخیص می دهند اما آنالایزرها گازهای خطرناک در اماکن صنعتی را تشخیص می دهند و درصد خطای آنها پایین است.
به گفته رضایی، این آنلایزرها گازهای خطرناکی که آلاینده محیط زیست هستند یا گازهای خطرناک H۲S، گازهای متان که انفجار ایجاد می کنند را تشخیص داده تا از حوادث احتمالی ناشی از انفجار جلوگیری کند.
وی با اعلان اینکه حسگرهای تشخیص گازهای خطرناک مناسب اماکن صنعتی نیستند، اظهار داشت: برای اینکه زود کارایی و خاصیت این سنسورها کاهش می یابند اما آنالایزرها به صورت هوشمند گازها را آنالیز می کنند و احتمال اینکه خطا داشته باشند پایین است.
رضایی با تاکید بر اینکه در ساخت این آنالایزرها از تازه ترین تکنولوژی ها استفاده کردیم، اظهار داشت: آخرین تکنولوژی بکارگرفته شده در این آنالیزرها در سطح دنیا استفاده از لیزر است که در این محصول تولیدی از لیزر استفاده کردیم.
وی با اعلان اینکه مقرر است در یک پالایشگاه نخستین نمونه را تست نماییم اظهار داشت: پیش بینی می نماییم که تا دوماه دیگر نخستین نمونه در پالایشگاهی نصب شود.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان اظهار داشت: صفرتاصد ساخت این دستگاه را در این شرکت داشته ایم و دانش فنی آنرا بدست آوردیم.
وی با اعلان اینکه ما در کشور تقریباً برمبنای تخمین هایمان بیش از ۵ هزار انالایزر نیاز داریم، بیان کرد: در حال جذب سرمایه گذار هستیم که بتوانیم این نیاز را با تولید انبوه رفع نماییم.
رضایی با تاکید بر اینکه ما در این شرکت نیز توانایی صادرات بالایی داریم، اظهار داشت: ما می توانیم کشورهای همسایه همچون عراق را در نظر بگیریم و حتی به آنها ارائه خدمات هم بدهیم.


منبع:

1399/07/20
14:40:32
5.0 / 5
1700
تگهای خبر: بال , تكنولوژی , تولید , جت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
هواپیمای ریموت
بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز

فروش هواپیمای کنترلی و کوادکوپتر و لوازم