در گزارش بازار پرواز عنوان شد؛

تجهیز ساختمانی با مصرف انرژی صفر برای استارت آپ ها

تجهیز ساختمانی با مصرف انرژی صفر برای استارت آپ ها مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از تجهیز ساختمانی برای استارت آپ ها با مصرف انرژی صفر و ساخت ساختمان های جدید کم مصرف آگاهی داد.



دکتر علی وطنی مجری پروژه ملی بهینه سازی انرژی و محیط زیست در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این پروژه با بهینه سازی مصرف انرژی گام های مؤثری برداشته شد و شرکت های فعال در حوزه خدمات انرژی فراخوانده شدند تا محصولات خودرا تولید کنند و از آنها در ساختمان های پایلوت پروژه استفاده نمائیم.
وی با اعلان اینکه کاهش انتشار دی اکسید کربن در نتیجه صرفه جویی انرژی یکی از دستاوردهای اجرای این پروژه است، بیان کرد: با این اقدام حدود ۱۵ فناوری در رابطه با بهینه سازی انرژی و انرژی های تجدیدپذیر در ساختمان تجاری سازی شد و به بهره برداری رسید و این فناوری ها در ساختمان های پایلوت پروژه مورد استفاده قرار گرفتند.
مجری ملی پروژه بین المللی «بهینه سازی انرژی و محیط زیست در ساختمان » اشاره کرد: پروژه بهینه سازی انرژی و محیط زیست در ساختمان ها با همکاری دفتر عمران سازمان ملل متحد، تسهیلات جهانی محیط زیست و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال اجراست.
وطنی با اشاره به برخی نتایج این طرح اظهار داشت: صرفه جویی متوسط ۲۵ درصدی در مصرف گاز از دستاوردهای اجرای این پروژه بشمار می رود که در یکی از ساختمان های پایلوت، این کاهش به ۳۲ درصد در مصرف گاز هم رسیده است.
وی با اعلان اینکه این پروژه از سال ۲۰۱۶ فعالیت خودرا شروع کرد، اظهار داشت: پروژه از سه بخش اصلی تشکیل شده که بازنگری و بازبینی قوانین بخش نخست آنست تا در نهایت یک سامانه ملی ایجاد و در تمامی مدلهای بازار و اطلاعات ساختمان ها پایش شود؛ در بخش دوم راهکارهای بهبود سیستم های گرمایشی به همراه انرژی های تجدیدپذیر شامل سیستم آبگرمکن خورشیدی در حدود ۴۰۰ ساختمان نمونه مسکونی و دولتی- عمومی اجرا می شود تا بر این اساس بتوانیم بهترین مدل کسب وکار صرفه جویی انرژی و چالش های اجرائی را شناسایی کرده و در امتداد حل آنها در سطح کلان و ملی بمنظور بهبود مصرف و کارایی انرژی در بخش ساختمان حرکت نماییم. بخش سوم پروژه به آموزش و فرهنگ سازی در حوزه بهینه سازی در بین مردم و متخصصان می پردازد.
مجری ملی پروژه بین المللی «بهینه سازی انرژی و محیط زیست در ساختمان » با اعلان اینکه مقرر است این پروژه در شهریورماه ۱۴۰۰ (جون ۲۰۲۱) تمام شود، اظهار داشت: هم اکنون بخش دوم این پروژه در حال انجام می باشد.
وطنی اضافه کرد: بخش اول این پروژه، خروجی اصلی بازبینی در قوانین و مقررات مربوط به بهینه سازی انرژی در ساختمان بود که توسط وزارت راه و شهرسازی در همکاری این پروژه انجام و به وزارت کشور و شهرداری های کشور ابلاغ گردیده است.
اجباری شدن بهینه سازی ساختمان ها از امسال
وی با اعلان اینکه امیدواریم با تصویب و ابلاغ این مقررات با هدف طراحی و ساخت بهینه ساختمان ها از دیدگاه انرژی، از امسال الزامی شود، اظهار داشت: با الزامی کردن این مقررات بهینه سازی انرژی و کاهش نیاز انرژی در ساختمان های جدیدالاحداث تا ۶۰ درصد امکان پذیر است در صورتیکه در ساختمان های موجود تنها امکان بهینه سازی انرژی تا ۲۵ درصد وجود دارد.
وطنی اظهار داشت: تا حالا طی این پروژه ۳۰۰ ساختمان از ۴۰۰ ساختمان تجاری و مسکونی اجرائی شده است و حدود ۴۵ ساختمان، ساختمان های دولتی و عمومی بودند که این راهکارها در ساختمان های وزارت کار، وزارت نفت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت ارتباطات و مناطق شهرداری تهران، پیاده سازی شد.
مجری ملی پروژه بین المللی «بهینه سازی انرژی و محیط زیست در ساختمان » با اعلان اینکه مجموعاً در ۱.۵ میلیون متر مربع ساختمان پروژه های پایلوت اجرائی شده است، اظهار داشت: با این پروژه مصرف انرژی کاهش پیدا می کند و آلودگی هوا نیز کم می شود.
وطنی با تاکید بر اینکه فاکتورهای ارزش گذاری مسکن در آینده میزان مصرف و برچسب انرژی هر ساختمان خواهد بود، اظهار داشت: ۱۵ شرکت خدمات انرژی و دانش بنیان فعال در زمینه تولید تجهیزات کاهش مصرف انرژی در ساختمان حالا با این پروژه همکاری می کنند.
مجری ملی پروژه بین المللی «بهینه سازی انرژی و محیط زیست در ساختمان » اضافه کرد: بخش سوم این پروژه به بازار بهینه سازی انرژی و محیط زیست ختم می شود و اگر پروژه یکسال تمام شود در تهران و در کل ایران به بهره برداری می رسد.
راه اندازی ساختمانی برای دانش بنیان ها با مصرف انرژی صفر
وی درباب ساختمان نوآوری در حوالی دانشگاه شریف متناسب با این پروژه بهینه سازی انرژی اظهار داشت: در نزدیکی دانشگاه شریف ساختمانی در حال تجهیز است که مصرف انرژی آن نزدیک به صفر است.
وطنی اظهار داشت: در این ساختمان مجموعه شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها مستقر می شوند.

1400/02/19
21:11:18
5.0 / 5
896
تگهای خبر: انرژی , تولید , خدمات , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
هواپیمای کنترلی
بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز

فروش هواپیمای کنترلی و کوادکوپتر و لوازم