نیاز صنعت دامپروری با مکمل ایران ساخت تامین شد
پودر چربی یکی از مکمل های ضروری صنعت دامپروری و کشاورزی است که حالا بدست شرکتهای دانش بنیان ایرانی، کیفیت صادراتی نیز دارد.
به گزارش بازار پرواز به نقل از معاونت علمی و فناوری، داوود آقاسی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان از تولید محصول پودر چربی مورد مصرف خوراک دام و طیور گفت و افزود: این محصول در خوراک دام و طیور و بخش کشاورزی جای دارد و تا قبل از تولید، بطور کامل وارداتی بود، اما خوشبختانه به علت این که تولید این محصول نیاز چندانی به منابع انرژی ندارد مزیت بیش تری در حوزه تولید ایفا می کند.
وی اضافه کرد: قیمت تمام شده این محصول بر حسب نوع مواد اولیه متفاوت می باشد اما نسبت به نمونه خارجی پایین تر بوده و صرفه اقتصادی بالایی را برای مصرف کننده به دنبال دارد. اگر از روغن خارجی استفاده شود، قیمت تمام شده افزایش خواهد یافت بدین سبب استفاده از محصول داخلی، برای مشتری نهایی به صرفه تر است.
آقاسی افزود: باتوجه به شرایط فعلی و شناخت کم بازار نسبت به محصول ایران ساخت، سهم بیش تری به استفاده از روغن خارجی اختصاص یافته این در شرایطی است که روغن داخلی ۳۰ تا ۴۰ درصد از مشابه خارجی ارزانتر است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب