فلسطین:

تعیین اسموتریچ برای نظارت بر شهرک ها یک اقدام رسمی برای الحاق کرانه باختری است

تعیین اسموتریچ برای نظارت بر شهرک ها یک اقدام رسمی برای الحاق کرانه باختری است بازار پرواز: وزارت خارجه فلسطین اعلام کرد، دادن اختیارات کامل به وزیر دارایی رژیم صهیونیستی برای نظارت بر شهرک ها در کرانه باختری یک تصمیم رسمی جهت الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی است.


به گزارش بازار پرواز به نقل از ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، وزارت خارجه فلسطین در اطلاعیه ای اعلام کرد، دادن اختیارات کامل به بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی برای نظارت بر شهرک ها در کرانه باختری بسیار خطرناکست و یک تصمیم رسمی برای الحاق کرانه باختری است؛ خصوصاً این که اسموتریچ به اعمال قانون اسرائیل بر این منطقه و تعامل با آن به عنوان قسمتی از اراضی اشغالی افتخار می کند.
در این بیانیه آمده است: وی همین طور بصورت علنی درباره ی قصد و نیت خود برای اجرای تصمیم الحاق بصورت عملی و اختصاص بودجه و برنامه ریزی و گسترش شهرک ها صحبت می کند. ما از جامعه بین الملل می خواهیم به خطرات این اختیارات درباره ی فرصت احیای صلح و راهکارهای سیاسی برای حل نزاع و تأثیر گسترش شهرک سازی بر راه حل تشکیل دو کشور توجه داشته باشد.




منبع:

1401/12/05
10:39:40
5.0 / 5
549
تگهای خبر: جامعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
پهپاد
پربیننده های بازارپرواز

پربحث ترینهای بازارپرواز

جدیدترینهای بازارپرواز

بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز: جایی که آسمان، محدودیت نیست. دروازه ای به طرف دنیای جذاب پرواز و هوانوردی