افطاری زلنسکی با سربازان مسلمان ارتش اوکراین
به گزارش بازار پرواز، ولودیمیر زلنسکی در «مرکز مسلمانان کریمه» در کی یف حاضر شد و با سربازان مسلمان کشورش افطار کرد.
به گزارش بازار پرواز به نقل از ایسنا، به نقل از سی ان ان، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اکراین با حضور در مرکز مسلمانان کریمه در مراسمی شرکت کرد که رهبران «مجلس» (بالاترین نمایندگان اجرایی تاتارهای کریمه) و نمایندگان رهبران مسلمان اکراین هم در آن حضور داشتند.
زلنسکی ضمن تشکر از جامعه مسلمانان کشورش، اظهار داشت که «رمضان در همه جای اکراین گرامی داشته می شود، حتی در خط مقدم و در شرایط جنگ».
او اعلام نمود که از این پس هر ساله مراسم «افطار رسمی» به یک سنت بدل شده و برگزار می شود.
روسیه در ۲۰۱۴ کریمه را به خاک خود الحاق کرد و زلنسکی با آغاز جنگ اکراین در فوریه ۲۰۲۲ بارها متعهد شده که این شبه جزیره را پس بگیرد.
وی در این مراسم افطاری اظهار داشت: تلاش روسیه برای به بند کشیدن اکراین و دیگر مردم اروپا دقیقاً با اشغال کریمه آغاز شد، با سرکوب آزادی اوکراینی ها و تاتارهای کریمه و مسلمانان این شبه جزیره.
رئیس جمهوری اکراین در این جلسه هم بار دیگر تصریح کرد که راهی جز آزادسازی کریمه برای اکراین و جهان وجود ندارد.
منبع: بازار پرواز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب