چالش های ناتو برای آموزش نظامیان اوکراین از کمبود مترجم تا پهپادهای دردسرساز

چالش های ناتو برای آموزش نظامیان اوکراین از کمبود مترجم تا پهپادهای دردسرساز بازار پرواز: روزنامه «فایننشال تایمز» در گزارشی به بررسی چالش های پیش روی افسران آلمانی برای آموزش نحوه کار با تسلیحات اهدایی این کشور به کی یف به سربازان اوکراینی پرداخت و کمبود مترجمان کارآزموده و مسلط را مشکلی بزرگ در جریان این آموزش ها توصیف کرد.


به گزارش بازار پرواز به نقل از ایسنا، روزنامه انگلیسی در گزارش خود با تکیه بر این که آموزش نحوه کار با تانک در خط مقدم به سربازان اوکاراینی هیچگاه آسان نبوده است، نوشت: اما زمانیکه افسران آلمانی، هلندی و دانمارکی در یک منطقه سرسبز در حومه شمال آلمان گردهم جمع شدند تا مردان اوکراینی را آموزش دهند، انتظار نداشتند کمبود مترجمان شایسته مشکل اصلی باشد.
«مارتین بون» ژنرال هلندی و معاون مأموریت آموزشی چند ملیتی اتحادیه اروپا که نوامبر گذشته برای آموزش اوکراینی ها در مورد طیف وسیعی از سلاح ها و تاکتیک ها راه اندازی گردید، اظهار داشت: مترجمان چالش شماره یک هستند. کی یف و پایتخت های غربی مترجمانی را فراهم می کنند که اغلب مجبورند با واژگان مورد نیازشان دست و پنجه نرم کنند.
به نوشته فایننشال تایمز، تا آخر سال جاری (میلادی) ۱۰ هزار سرباز اوکراینی در آلمان آموزش خواهند دید که بخشی از یک حرکت غربی گسترده تر برای تجهیز نیروهای مسلح اکراین به تانک، توپخانه و سیستم های دفاع هوایی است که تابحال هم شاهد اعزام ۶۳ هزار سرباز استخدام شده توسط کی یف جهت شرکت در اردوگاه های آموزشی در اروپا و آمریکا بوده است.
مارتین بون بعد از شرکت سربازان اوکراینی در تمرین تیراندازی تانک در پایگاه نظامی نزدیک کلیتز در شمال شرقی آلمان بیان نمود: چالش بزرگ ترجمه کلماتی است که در زمینه نظامی یا فنی استفاده می شود. کلماتی که هیچ کس در زندگی روزمره از آنها استفاده نمی کند.


مربیان اروپایی از انگیزه فوق العاده سربازان با وجود استرس ناشی از جنگی که درحال مبارزه در آن هستند و خطرات روزانه برای دوستان و خانواده هایشان در خانه تمجید می کردند اما آنها بعلاوه می گفتند که سن و توانایی سربازانی که فرستاده می شود، بسیار متفاوت می باشد. یکی از داوطلبانی که در آلمان حاضر شده بود، ۷۱ ساله بود!
سربازان اوکراینی از آن چه در کلیتز در مورد تانک لئوپارد A۵۱ یاد گرفتند ابراز رضایت کردند که نسخه قدیمی تر و کمتر پیچیده لئوپارد ۲ است که در آغاز سال جاری با مقاومت آلمان در مقابل فشار شدید اکراین و متحدان ناتو برای تحویل آن به کی یف شهرت بین المللی به دست آورد. با این وجود، آنها تاکید کردند که همیشه سلاح های جدیدتر بر سلاح های قدیمی تر ترجیح داده می شوند.
سربازان اوکراینی و مربیان غربی آنها به خوبی آگاه هستند که کی یف نتوانست آن پیشرفتی را که در حمله متقابل مورد انتظارش ضد نیروهای روسیه در ژوئن آغاز شد، به دست آورد.
مارتین بون، ژنرال هلندی همینطور اظهار داشت: زمین سخت، جنگ الکترونیک پیچیده روسیه و استفاده از پهپادها سه مشکل پیش روی نیروهای اوکراینی در زمین نبرد است.
وی ادامه داد: این خیلی دشوار است، چونکه ما به دنبال راه هایی برای آماده سازی اوکراینی ها برای مبارزه در چنین محیطی هستیم.


فایننشال تایمز در ادامه ی گزارش خود «وجود اختلاف نظر در مورد استراتژی و تاکتیک های مقابله با روسیه در بین فرماندهان نظامی» را از دیگر چالش ها در آموزش سرباران اوکراینی برشمرد و نوشت: مقامات سایر کشورهای غربی در هفته های اخیر از این اختلاف نظرها ابراز ناامیدی کرده اند. این دیدگاه توسط یکی از مربیان آلمانی در کلیتز هم بیان شد که هویت خویش را با عینک آفتابی و یک گتر گردنی پنهان کرده بود. او اظهار داشت که گاهی اوقات با فرماندهان قدیمی اوکراینی که در دوران شوروی آموزش دیده بودند، گرفتار اصطکاک می شد و گاهی آنها فکر می کردند که بهتر می دانند.
این روزنامه ضمن اشاره به این که «آلمان تنها کشوری نیست که در جریان برنامه های آموزشی با مسائل ترجمه دست و پنجه نرم کرده است»، اضافه کرد: مشکل مشابهی در دانمارک هم به وجود آمده است که حدود هشت خلبان اوکراینی و ده ها کارمند پشتیبانی برای پرواز جنگنده های F-۱۶ در پایگاه هوایی اسکرای دشتراپ در آن آموزش می بینند.
مقامات ارتش دانمارک گفتند که روند آموزش توسط اداره مجوز امنیتی خلبانان متوقف گردید. مقامات گفتند که مهارت های زبانی و بررسی های بهداشتی علل این توقف بوده است.
«نیک رینولدز» محقق جنگ زمینی در «موسسه روسی» اظهار داشت که در این آموزش ها اغلب دشوار است که انتظارات هر دو طرف برآورده شود.
کی یف مشتاق آموزش های ترکیبی بیشتری است که شامل تمرین هایی با تانک، خودرو های زرهی، توپخانه، پیاده نظام و پهپادها می شود تا شرایط موجود در میدان نبرد را با دقت بیشتری بازسازی کند، اما چنین تمرین هایی می تواند خطرناک هم باشد. این کارشناس اظهار داشت که کشورهای غربی به صورت قابل درک تحمل پایینی در مقابل تصادفات دارند، اما رویکرد آنها با الزامات کی یف برای کارآموزان مطابقت ندارد.


به نوشته فایننشال تایمز، همینطور در مورد سلاح هایی که کشورهای غربی به اکراین تحویل می دهند، ناامیدی وجود دارد: آلمان به صورت مطلق به یکی از بزرگ ترین تأمین کنندگان تسلیحات اکراین در جهان تبدیل گشته است اما «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان با اتهامات پیاپی دراین میان روبرو شده است.
بزرگ ترین کشور اروپا در ماه ژانویه در مقابل درخواست ها برای تأمین تانک های لئوپارد به کی یف سر تسلیم فرود آورد ولی این کشور حالا درحال بحث در مورد موافقت یا عدم موافقت با درخواست کی یف برای موشک های کروز تاروس است و شولتز از خطر تشدید تنش با مسکو می ترسد.
لئوپارد۱ که برلین موافقت نمود آنرا همراه با لئوپارد۲ به اکراین عرضه کند، به صورت گسترده ای بعنوان نمونه پایین تر از این دو مدل ارزیابی می شود. این تانک زره نازکی دارد که می تواند آنرا در مناطقی که پوشش کمی دارند، صدمه پذیر کند، همچون در زمینهای هموار در شرق و جنوب شرق اکراین که بعضی از شدیدترین درگیری ها در آن درحال وقوع است.
خیلی از پایتخت های اروپایی راحت ترند که لئوپارد ۱ کنار بگذارند تا این که بخواهند از ذخایر تانک های جدیدتر دست بکشند.




منبع:

1402/06/07
07:18:34
5.0 / 5
665
تگهای خبر: آمریكا , آموزشی , الكترونیك , بال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
هواپیمای کنترلی
بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز

فروش هواپیمای کنترلی و کوادکوپتر و لوازم