دستیابی دانش بنیان ها به فناوری هدایت لیزری ماشین آلات سدسازی

دستیابی دانش بنیان ها به فناوری هدایت لیزری ماشین آلات سدسازی به گزارش بازار پرواز، یک شرکت دانش بنیان با حمایت ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی موفق به بومی سازی فناوری پیشرفته هدایت لیزری ماشین آلات راه سازی و سدسازی شد.



به گزارش بازار پرواز به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، این موفقیت نوآورانه، تحولی شگرف در صنعت راهسازی کشور بوجود آورده و دقت و کیفیت عملیات آسفالت گذاری را به سطحی بی نظیر ارتقا داده است.
کاهش وابستگی با بومی سازی فناوری هدایت لیزری ماشین آلات
افشین نوابی، مدیر عامل شرکت دانش بنیان فرند پیمایش به تشریح یکی از مهم ترین محصولات این شرکت پرداخت و اعلام نمود: بومی سازی فناوری های مورد استفاده در ماشین آلات راه سازی و آسفالت گذاری بعنوان یک گام مهم در جهت بروزرسانی این ماشین آلات و کاهش وابستگی به فناوری های خارجی تلقی می شود.
نوابی در ادامه به توضیح فناوری هدایت لیزری ماشین فینیشر آسفالت پرداخت و اضافه کرد: این فناوری نوین به منظور افزایش دقت و کیفیت عملیات آسفالت گذاری در پروژه های عمرانی طراحی شده است. سامانه با استفاده از پرتو لیزر، خط مرجع دقیقی برای ماشین بوجود می آورد. سامانه حسگر و کنترلر لیزری با اندازه گیری انحراف ماشین از پرتوی لیزر و اعمال سیگنال های کنترلی به بخش سروهیدرولیک، حرکات ماشین را به شکل خودکار بر روی این خط مرجع تنظیم می کند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان مطرح کرد: هدایت دستی ماشین آلات سدسازی نه تنها دقت عمل را می کاهد، بلکه سرعت عملیات را هم پایین می آورد.
وی به چالش های موجود در اجرای سد با هسته آسفالتی اشاره نمود و اظهار داشت: دقت در تنظیم حرکت ماشین و ضخامت لایه های آسفالت خیلی مهم است. با به کارگیری این محصول، خطای انسانی که در تمامی این موارد وجود دارد، به کل حذف می شود و به این ترتیب، شاهد بهبود قابل توجهی در کیفیت و سرعت اجرا خواهیم بود.
ساخت حسگر لیزری در ابعاد بزرگ
او همینطور به نوآوری های طرح خود اشاره نمود و اظهار داشت: ساخت حسگر لیزری در ابعاد بزرگ یکی از خصوصیت های بسیار بارز این محصول است. این سنسورها بگونه ای طراحی شده اند که نسبت به اغتشاشات نوری و محیطی فضای باز مقاوم باشند و همینطور الگوریتم های کنترلی برای سرووهیدرولیک به طوری توسعه یافته اند که عملکرد بهتری را عرضه کنند.
نوابی به نداشتن مشابه داخلی این محصول هم اشاره و بیان نمود: فناوری بومی آن بگونه ای طراحی شده است که می تواند به نیازهای مشتریان پاسخ دهد و به سادگی به روزرسانی شود. محصولات خارجی اغلب در چارچوب یک بسته کامل و با هزینه های بسیار بالا عرضه می شوند، که این مورد برای خیلی از پیمانکاران داخلی مقرون به صرفه نیست. اما محصول ما قابل ترکیب با ماشین آلات قدیمی و موجود است.
وی در انتها ضمن اشاره به بازار هدف این محصول، عنوان کرد: بازار هدف اصلی این محصول، وزارت راه و شهرسازی، وزارت نیرو و پیمانکاران خصوصی فعال در حوزه سدسازی، راهسازی و آسفالت گذاری باندهای فرودگاه است. با عنایت به نیاز روز افزون کشور به زیرساخت های حمل و نقل، انتظار می رود که تقاضا برای این فناوری نوین در آینده افزایش یابد. نخستین قرارداد تجاری خویش را با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، هلدینگ نیرو و به سفارش شرکت سپاسد، بازوی اجرایی پروژه های سدسازی این قرارگاه، منعقد کرده ایم. این اعتماد بزرگ نشان از کیفیت و قابلیت های بالای محصول بومی ما دارد.
گفتنی است؛ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات در بهمن ماه ۱۴۰۲ با انتشار فراخوان «حمایت از طرح های فناورانه در حوزه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات» از شرکتهای دانش بنیان و محققان دعوت کرد تا طرح های نوآورانه خویش را در حوزه های کلیدی فناوری اطلاعات و ارتباطات عرضه کنند. بعد از ارزیابی دقیق طرح های دریافتی در جلسه داوری که در اردیبهشت ماه سالجاری با حضور سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات و هم اعضای کارگروه های تخصصی ستاد و داوران متخصص برگزار شد، طرح های برتر در حوزه های «اینترنت اشیا، اتصال پذیری و هوشمندسازی»، «فناوری های نوظهور در ارتباطات نسل ۵ و ۶»، «توسعه راهکارهای هوشمند در تلکام»، «ارتباطات و فناوری های ماهواره ای»، «مخابرات نوری و کوآنتومی» و «امنیت سایبری» انتخاب و مورد حمایت قرار گرفتند.


منبع:

1403/09/04
12:21:37
5.0 / 5
103
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
کوادکوپتر کنترلی
بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز

فروش هواپیمای کنترلی و کوادکوپتر و لوازم