جاسوسی از کاربران سیری گریبان اپل را گرفت!
به گزارش بازار پرواز، اپل به سبب ضبط صدای کاربران سیری با شکایت جدیدی در فرانسه مواجه گردید. این مساله نخستین بار در سال ۲۰۱۹ خبرساز شده بود و حالا باردیگر گریبانگیر این شرکت شده است.
به گزارش بازار پرواز به نقل از خبر آنلاین و به نقل از دیجیاتو، دادگاهی در فرانسه اپل را به علت ضبط و بررسی صدای کاربران برای بهبود کیفیت پاسخ های دستیار صوتی سیری به نقض قوانین سایبری این کشور متهم کرده است. گزارشی در سال ۲۰۱۹ که نشان داد که اپل با وجود وعده های حفظ حریم خصوصی، از پیمانکاران برای شنیدن صداهای ضبط شده از تعاملات کاربران با سیری بهره برده است. این شکایت جدید ضد اپل ازطریق یک سازمان حقوق بشری ثبت شده است و حالا این شرکت باید در دادگاهی در فرانسه پاسخگوی این اتهامات باشد.
اپل از صدای کاربران برای بهبود سیری بهره برده است در سال ۲۰۱۹ نشریه گاردین فاش کرد که پیمانکارانی که توسط اپل استخدام شده بودند، برای بهبود کیفیت سرویس، به تعاملات کاربران با سیری گوش می دادند. این گزارش که به نقل از یک افشاگر انتشار یافته بود، ادعا می کرد که «پیمانکاران اپل بطور منظم اطلاعات محرمانه پزشکی، معاملات مواد مخدر و فایل های صوتی مربوط به رابطه زوج ها را به عنوان قسمتی از وظایف خود در حوزه کنترل کیفیت دستیار صوتی اپل شنود می کنند.»
اپل در واکنش به گزارش مذکور، این برنامه را متوقف ساخت و اظهار داشت که در آینده به کاربران اجازه خواهد داد تا از شرکت در آن اجتناب کنند. اپل سپس این برنامه را بصورت داوطلبانه در دسترس کاربران قرار داد. در آن زمان اپل پذیرفت که به شاکیان این پرونده غرامت بپردازد.
باآنکه این مساله تا حالا حل شده به نظر می آید، بلومبرگ گزارش داده که اپل در فرانسه با یک پژوهش در رابطه با جرایم سایبری پیرامون این اقدام روبرو شده است. این شکایت توسط سازمان حقوق بشری Ligue des droits de l’Homme ثبت شده و برپایه شهادت «توماس له بونیِک»، پیمانکار سابق اپل در ایرلند، تنظیم شده است. بگفته دفتر دادستانی پاریس این مطالعه به دفتر مبارزه با جرایم سایبری ارجاع داده شده است. اپل هنوز واکنشی به این مساله نشان نداده، اما ممکنست مجبور باشد باردیگر به شاکیان این پرونده در فرانسه غرامت بپردازد.
منبع: بازار پرواز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب