تهران پس از جنگ ۱۲روزه منزوی نشد برگزاری مسابقه بین المللی در پایتخت

تهران پس از جنگ ۱۲روزه منزوی نشد برگزاری مسابقه بین المللی در پایتخت به گزارش بازار پرواز، دبیر علمی مسابقات بین المللی رایان اظهار داشت: نه تنها ایران پس از جنگ ۱۲ روزه منزوی نشد بلکه شاهد می باشیم که مسابقه بین المللی رایان با حضور ۱۰۰ شرکت کننده از ۱۵ کشور در تهران برگزار می گردد.



به گزارش بازار پرواز به نقل از مهر، حمید ضرابی زاده، دبیر علمی مسابقات بین المللی هوش مصنوعی و برنامه نویسی رایان، در نشست خبری که امروز یکم آذرماه با حضور معاون علمی رئیس جمهور برگزار گردید، اظهار داشت: مسابقات بین المللی در مرحله نهائی یا فینال خود قرار دارند و نمایندگان منتخب از حدود ۲۵ تا ۳۰ کشور در این رقابت حضور خواهند داشت. این کشورها، بعد از طی مراحل انتخابی، به مسابقه نهائی راه یافته اند و پرینت آماری از شرکت کنندگان به حضار عرضه خواهد شد.
وی درباره ی زمان بندی مسابقه نهائی اضافه کرد: رقابت نهائی روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و۷ آذرماه برگزار می شود؛ روز پنجشنبه مخصوص برنامه نویسی است و روز جمعه، روز برگزاری مسابقه اصلی و اعلام برندگان نهائی خواهد بود. بخش هوش مصنوعی هم به همین ترتیب داوری نهائی خویش را در همان روزها خواهد داشت و برندگان مشخص می شوند.
ضرابی زاده به اقدامات توانمندسازی داخلی اشاره کرد: در جهت آماده سازی شرکت کنندگان، چندین دوره آموزشی در سطح کشور برگزار شده است. تا حالا حدود شش دوره آموزشی با موضوعات هوش مصنوعی و برنامه نویسی برگزار شد که بیشتر از ۳۶۰۰ نفر در این نوبت ها شرکت کرده اند. دوره ها شامل آموزش یادگیری ماشین، اعتمادپذیری در هوش مصنوعی و برنامه نویسی مقدماتی و پیشرفته بوده است. در مجموع بیشتر از ۴۵۰۰ نفر از آموزش ها بهره مند شدند و این امر سبب شده حضور ایران در مسابقات بین المللی بسیار چشم گیر باشد.
وی درباره ی اهمیت این نوبت از مسابقات اضافه کرد: کمتر از شش ماه از حادثه ای که برای کشور رخداده می گذرد و در آن مقطع، برخی تصور می کردند برگزاری چنین مسابقاتی در ایران امکانپذیر نباشد. حال می بینیم که نه فقط ایران پس از جنگ ۱۲ روزه منزوی نشد بلکه در کمتر از ۶ ماه توانستیم این رویداد را برگزار نماییم و شرکت کنندگان از کشورهای آمریکا، آرژانتین و کشورهای اروپائی در مسابقات نهائی در تهران حضور خواهند داشت و در مسابقات شرکت می کنند. این اتفاق بسیار مهم و مثبت برای کشور ما است.
ضرابی زاده از حمایت مسئولان تقدیر کرد و اظهار داشت: از آقای دکتر فیروزآبادی و آقای دکتر افشین قدردانی می کنم که با حمایت خود، ادامه پروسه مسابقات را ممکن کردند. ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال هم در این نوبت و دوره های قبلی حمایت های گسترده ای انجام داده است.
وی درباره ی نسبت شرکت کنندگان ایرانی و غیرایرانی توضیح داد: حدود ۹۰ درصد شرکت کنندگان غیرایرانی هستند و سهم شرکت کنندگان ایرانی حدود ۱۰ درصد کل افراد است. این نشان دهنده اعتبار بین المللی مسابقات و جذابیت آن برای شرکت کنندگان خارج از کشور است. ضرابی زاده در ادامه توضیح داد: مسابقات در قسمت مقدماتی در ۱۰ استان کشور برگزار شده است؛ ۹ استان بعلاوه تهران. این اقدام سبب افزایش توانمندسازی داخلی و ارتقاء سطح رقابت داخلی شده است. هدف اینست که سطح رقابت در کل کشور به استاندارد قابل قبولی برسد و دانشجویان و جوانان مستعد کشور بتوانند تجربه رقابت در سطح بین المللی را کسب کنند. او در آخر اظهار داشت: حضور گسترده شرکت کنندگان بین المللی و رقابت سالم آنها با شرکت کنندگان ایرانی، نشان دهنده اهمیت این مسابقات برای ترویج علم و فناوری در کشور است. امیدواریم این روند ادامه پیدا کند و توانمندسازی داخلی و توسعه دانش در عرصه هوش مصنوعی و برنامه نویسی بیشتر از پیش گسترش یابد. به اجمال، وی درباره ی ی زمان بندی مسابقه نهایی افزود: رقابت نهایی روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و۷ آذرماه برگزار می شود؛ روز پنجشنبه مخصوص برنامه نویسی است و روز جمعه، روز برگزاری مسابقه اصلی و اعلام برندگان نهایی خواهد بود. وی درباره ی ی نسبت شرکت کنندگان ایرانی و غیرایرانی توضیح داد: حدود ۹۰ درصد شرکت کنندگان غیرایرانی هستند و سهم شرکت کنندگان ایرانی حدود ۱۰ درصد کل افراد است.



منبع:

1404/09/02
11:10:39
5.0 / 5
19
تگهای خبر: آمریكا , آموزشی , دانش بنیان , دیجیتال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
پهپاد
پربیننده های بازارپرواز

پربحث ترینهای بازارپرواز

جدیدترینهای بازارپرواز

بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز: جایی که آسمان، محدودیت نیست. دروازه ای به طرف دنیای جذاب پرواز و هوانوردی