در یك شركت دانش بنیان ؛

تولید ایمپلنت های ستون فقرات كه درمان را تسریع می كنند

تولید ایمپلنت های ستون فقرات كه درمان را تسریع می كنند به گزارش بازار پرواز محققان در یك شركت دانش بنیان ایرانی موفق به تولید بیشتر از ۲۵۰ ایمپلنت استخوانی شدند این ایمپلنتها با پوشش نانویی زمان استخوان سازی را در بدن كم می كنند.



به گزارش بازار پرواز به نقل از مهر، محمدعلی نادری مدیر بخش تحقیق و توسعه شركت دانش بنیان تولید كننده ایمپلنت های ستون فقرات در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فعالیت این شركت از سال ۱۳۹۴ در حوزه ایمپلنت های ستون فقرات شروع شد و سال ۱۳۹۵ نمونه اولیه ایمپلنت های استخوانی را تولید كردیم.
وی افزود: تابحال موفق شدیم ۲۵۰ قلم از انواع ایمپلنت های ستون فقرات را تولید نماییم.
نادری با اشاره به اینكه ایمپلنت های تولیدی ما از گردن تا ناحیه لمبارد (كمری) است، بیان كرد: تولیدات ما شامل انواع پیچ ها، ثابت كننده ها و كیج ها (ایمپلنت استفاده شده در بین مهره ها) می شود.
مدیر بخش تحقیق و توسعه شركت دانش بنیان تولید كننده ایمپلنت های ستون فقرات با اشاره به اینكه جنس ایمپلنت های تولید شده از جنس تیتانیوم بوده كه تست های سازگاری آنها پاس شده است، عنوان كرد: پوشش دهی ایمپلنت ها در دو نوع تیتانیومی و پلیمری است كه هر كدام این پوشش ها برای بهبود خواص زیست سازگاری ایمپلنت های تولید شده است.
وی تولید كیج ها را از دیگر محصولات شركت ها نام برد و اظهار داشت: از آنجایی كه قطعات پلیمری زیست خنثی هستند، اطراف آن استخوان سازی و نفوذ استخوان در داخل ایمپلنت دشوار است و با پوشش دهی دو سطح بالایی و پایینی توانستیم استخوان سازی را به حداكثر زمان ممكن برسانیم.
این محقق تولید ایمپلنت های ستون مهره ها را نیاز به سرمایه گذاری بالایی دانست و تصریح كرد: از این رو برند محصولات ما با یكی از شركت هایی كه دارای توان مالی است، به بیمارستان ها عرضه می شود.
وی در مورد مزایای پوشش دهی ایمپلنت های ستون مهره ها اظهار داشت: ایمپلنت ها در این شركت با استفاده از پلاسمای اسپری پوشش دهی می شوند كه به علت خواص مكانیكی پایین، عدم جذب سطحی مناسب، پوشش های نانو را در آنها اعمال می نماییم.
وی، دلیل ضخامت پوشش بالا در روش اسپری پلاسما را خواص مكانیكی پایین این روش ذكر كرد و خاطرنشان كرد: پوشش های ما اینتر متالیك است به این معنا كه ایمپلنت در داخل الكترولیتی قرار می گیرد و با اعمال جریان و ولتاژی، حالت پلاسما داخل الكترولیت ایجاد می شود.
نادری افزود: این حالت پلاسما، سبب می شود زیر لایه ذوب و با نمك های محلول در الكترولیت واكنش نشان دهد و دوباره روی سطح اعمال شود.
وی با اشاره به اینكه این روش یك تركیب اینترمتالیك ایجاد می كند، افزود: به این معنا كه پوشش دقیقا با زیر سطح اتصال برقرار می كند و پوششی مقاوم به سایش، استقامت برشی بالا و چسبندگی بالا نسبت به پلاسما اسپری ایجاد می شود.
ورود به عرصه پوشش های نانویی در ایمپلنتها

مدیر بخش تحقیق و توسعه این شركت با اشاره به اینكه پوشش های اعمال شده روی ایمپلنت ها های تك است، بیان كرد: تابحال شركت های ایمپلنت ساز داخلی برای پوشش دهی، قطعات و محصول خویش را به كشورهای انگلستان، سوئیس و آلمان می فرستادند اما حالا شركت ما به مرحله ای رسیده كه می توانیم پوشش دهی قطعات و ایمپلنت ها را انجام دهیم.
نادری افزود: ایمپلنت های تیتانیومی دارای پوشش هایی با تركیبات كلسیم فسفات و هیدروكسی اپاتیت و ایمپلنت های پلیمری، پوششی از كلسیم دارد و باعث می شود استخوان سازی و ثابت سازی ایمپلنت تسریع پیدا كند. بنابراین در صدد برآمدیم تا پوشش های نانویی را به قطعات اعمال می نماییم.
وی اضافه كرد: اگر ایمپلنت های معمولی در بدن هر فرد در مدت ۶ماه استخوان سازی و ثابت سازی می كند با استفاده از پوشش های این شركت، زمان استخوان سازی به یك دوم تا یك سوم كاسته می شود.
به گفته مدیر بخش تحقیق و توسعه شركت دانش بنیان تولید كننده ایمپلنت های ستون فقرات، تولیدات این شركت به واسطه دانشگاهها و مراكز علمی محقق شده است.
نادری اظهار داشت: در پروسه كار این شركت آزمایشاتی انجام گرفته و تست های حیوانی ایمپلنت های استخوانی و پوشش های آن به تایید وزارت بهداشت رسیده است.
ایمپلنت های دندانی ایرانی تولید می شود

مدیر بخش تحقیق و توسعه این شركت دانش بنیان با اشاره به اینكه محصولات ما تابحال به كشورهای عراق و سوریه صادر گردیده است، افزود: برای صادرات این محصول به چین با همكاری ستاد نانو در حال برنامه ریزی هستیم.
نادری تولید ایمپلنت های دندانی را از محصولات آتی شركت دانست و اظهار داشت: ایمپلنت های دندانی از آنجایی كه در خاص ترین نقطه بدن یعنی در لثه قرار می گیرد و فشار و نیروی زیادی روی آن اعمال می شود، از این رو درصدد هستیم با دقت و كیفیت بهتری آنرا تولید نماییم.
وی خاطرنشان كرد: اگر استخوان سازی در اطراف ایمپلنت دندانی ایجاد نشود، ایمپلنت از محل خود خارج می شود، از این رو ما در صدد هستیم با اعمال پوشش های خاص بر روی ایمپلنت های دندانی، طول درمان را كاهش دهیم.
مدیر بخش تحقیق و توسعه شركت دانش بنیان تولید كننده ایمپلنت های ستون فقرات اظهار داشت: از این فناوری در پیچ های ایمپلنت استفاده شده است.
به گزارش بازار پرواز به نقل از مهر، معرفی این شركت دانش بنیان در بازدید خبرنگاران در اصفهان صورت گرفت.

1397/12/02
19:04:49
5.0 / 5
4631
تگهای خبر: بال , تولید , دانش بنیان , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
drone
بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز

فروش هواپیمای کنترلی و کوادکوپتر و لوازم