جهانگیری:

وابستگی بودجه كشور به درآمدهای نفتی به ۳۰ درصد رسید

وابستگی بودجه كشور به درآمدهای نفتی به ۳۰ درصد رسید بازار پرواز: معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: با تلاش های انجام شده در سال های اخیر میزان وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی تا حد زیادی كاهش یافته به طوریكه امروز به ۳۰ درصد رسیده است.



به گزارش بازار پرواز به نقل از دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، اسحاق جهانگیری در جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) به تحریم ها و آثار آن بر بودجه كشور اشاره نمود و اضافه كرد: با تلاش هایی كه طی سال های اخیر صورت گرفته میزان وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی تا حد زیادی كاهش یافته است.
وی اشاره كرد: اگر زمانی بودجه دولت ۸۰ تا ۹۰ درصد به نفت وابسته بود، این وابستگی امروز به ۳۰ درصد رسیده و این یعنی اگر در بخش هزینه ها در دستگاه های اجرایی صرفه جویی شود، منابع بیشتری می تواند در چارچوب بودجه در راه توسعه كشور مورد استفاده قرار گیرد.
جهانگیری بر اهمیت نظام یكپارچه و هماهنگ در حوزه پژوهش و فناوری كشور اصرار كرد و اظهار داشت: همه ساله كارهای پژوهشی و تحقیقاتی مهمی در دستگاه های مختلف اجرایی انجام می شود اما به سبب فقدان نظام هماهنگی برنامه ریزی و ارزیابی عملكرد پژوهش و فناوری، آثار و برون داد این پژوهش ها در فاكتورهای اصلی اقتصاد كشور آن طور كه مورد انتظار است به چشم نمی خورد.
جهانگیری تصریح كرد: حتی گاهی امكان دارد در بعضی موضوعات دهها پژوهش در دستگاه های مختلف انجام شده باشد اما بدلیل نبود نظام یكپارچه در بخش تحقیق و پژوهش، این پژوهش ها نتوانسته اند اثرات و كارایی لازم را در جهت تسریع در روند توسعه كشور داشته باشند.
وی همین طور از دبیرخانه شورای عالی عتف برای تدوین پیشنهاد ایجاد نظام هماهنگ برنامه ریزی، بودجه ریزی و ارزیابی عملكرد پژوهشی و فناوری كشور قدردانی كرده و این پیشنهاد را مثبت ارزیابی كرد.
جهانگیری اشاره كرد: اصل این پیشنهاد خوب است اما با عنایت به نظرات اعضای جلسه، لازم است مجدداً در جلسه كمیسیون دائمی شورا بررسی شود تا هم مطابقت بیشتری با برنامه ششم توسعه و سیاست های كلی اقتصاد مقاومتی پیدا كند و هم نظرات همه دستگاه های اجرایی ذیربط در آن لحاظ شود و سپس در جلسات آتی شورای عالی عتف برای تصویب نهایی نمایش شود.
معاون اول رئیس جمهور افزود: در این بازبینی و بررسی دوباره باید قانون مند بودن این پیشنهاد باز مدنظر قرار گیرد تا اجرای برنامه های این نظام یكپارچه در تعارض با وظایف و برنامه های قانونی دستگاه های اجرایی نباشد بلكه زمینه را برای ارتقا و بهبود برنامه های پژوهشی دستگاه ها مهیا سازد.
جهانگیری با بیان این كه امروز سپس اجرای ۶ برنامه توسعه در كشور، هنوز در بخش پژوهش در ابتدای مسیر قرار داریم، اشاره كرد: باید تلاش نماییم بودجه مورد نیاز بخش پژوهش تخصیص پیدا كند و با جدیت هرچه بیشتر فعالیت های حوزه پژوهش و فناوری را ارتقا بخشیم تا زمینه توسعه كشور بیشتر از پیش برقرار شود.
وی با تاكید بر این كه توجه به امر پژوهش و تحقیق باید جایگاه بیشتری در بخش خصوصی پیدا كند، اظهار نمود: لازمه توسعه این است كه همه واحدهای تولیدی و بخش خصوصی، ارتقا دانش و توانمندی علمی خودرا بالا برند و به این مساله بیشتر از گذشته توجه داشته باشند.


منبع:

1398/02/25
12:28:59
5.0 / 5
4093
تگهای خبر: بال , تولید , دستگاه , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
کوادکوپتر کنترلی
بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز

فروش هواپیمای کنترلی و کوادکوپتر و لوازم