جلسه ویژه مجمع عمومی سازمان ملل درباره اوکراین چهارشنبه
بازار پرواز: سخنگوی ریاست دوره ای هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل تایید نمود، یک جلسه ویژه در مجمع عمومی سازمان ملل برای رسیدگی به اوضاع اوکراین مقرر است 23 مارس (چهارشنبه) اجرا شود.
به گزاش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، در این بیانیه همین طور آمده است، یازدهمین جلسه اضطراری برای رسیدگی به اوضاع اوکراین روز چهارشنبه ۲۳ مارس سال جاری میلادی انجام می شود. این جلسه ساعت ۱۰ بامداد به وقت محلی شروع خواهد شد.
منابع باخبر همین طور اعلام کردند، جلسه فوق العاده مجمع عمومی می تواند به تعداد نامحدود در صورت لزوم از سر گرفته شود.
قبل از این روز دوشنبه، پیش نویس قطعنامه ای درباره وضعیت انسانی در اوکراین به مجمع عمومی ارائه شد و قرار بود جلسه ویژه ای امروز (سه شنبه) از سر گرفته شود، اما به سبب مسائل سازمانی، تصمیم گرفته شد که این جلسه روز چهارشنبه صورت گیرد.
منبع: flybazar.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب