در واكنش به تصمیم منصور هادی،

عبدالسلام: هر اقدامی خارج از مرزهای یمن تنها نمایشی خنده دار است

عبدالسلام: هر اقدامی خارج از مرزهای یمن تنها نمایشی خنده دار است سخنگوی انصارالله یمن در واکنش به تصمیم رئیس جمهور مستعفی یمن برای واگذاری تمامی اختیارات خود به شورای رهبری ریاست جمهوری اعلام نمود که هرگونه اقدامی خارج از مرزهای یمن تنها نمایشی خنده دار است.


به گزارش بازار پرواز به نقل از ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، محمد عبدالسلام، سخنگوی انصارالله یمن اظهار داشت: هرگونه اقدامی خارج از مرزهای یمن نمایش خنده دار و بازی تفریحی است که کشورهای متجاوز آنرا انجام می دهند. حال و آینده یمن در داخل خود کشورمان تعیین می شود. صلح با توقف تجاوز و رفع محاصره و خروج نیروهای خارجی از این کشور امکان دارد. اما هر کار دیگری غیر از آن تلاش ناامیدکننده ای برای تشدید و بدتر کردن اوضاع است. ملت یمن هیچ ارتباطی با اقدامات غیرقانونی که خارج از مرزها و از جانب طرف های غیرمشروع صادر می شود، ندارند.
عبدالسلام اظهار داشت: مشروعیت ادعایی به پایان رسیده است. جامعه جهانی و سازمان ملل دیگر هیچ توجیهی برای ادامه استفاده از اصطلاح مشروعیت ادعایی بعنوان بهانه ای برای قتل و محاصره ملت ما ندارند.
عبدربه منصورهادی، رئیس جمهور مستعفی یمن پنجشنبه حکمی را در خصوص انتقال قدرت به شورای رهبری ریاست جمهوری صادر کرد.
رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن علت این تصمیم را "تکمیل اجرای مأموریت های مرحله انتقالی" عنوان کرده است.
وی اظهار داشت که تمام اختیارات خویش را برپایه قانون اساسی و ابتکارعمل کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، به این شورا واگذار کرده است.




منبع:

1401/01/19
11:51:25
5.0 / 5
595
تگهای خبر: جامعه , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
کوادکوپتر
پربیننده های بازارپرواز

پربحث ترینهای بازارپرواز

جدیدترینهای بازارپرواز

بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز: جایی که آسمان، محدودیت نیست. دروازه ای به طرف دنیای جذاب پرواز و هوانوردی