تولید ۸۰ محصول کاهنده مصرف آب شیرآلات بی نیاز از برق از راه می رسد

تولید ۸۰ محصول کاهنده مصرف آب شیرآلات بی نیاز از برق از راه می رسد به گزارش بازار پرواز، تولید داخلی شیرآلات هوشمند علاوه بر کاهش ۷۰ درصدی مصرف آب، سالانه ۱۱ میلیون دلار صرفه جویی ارزی بهمراه دارد.



مدیرعامل شرکت تولیدکننده شیرآلات هوشمند و تجهیزات مدیریت مصرف آب در گفتگو با خبرنگار مهر به معرفی محصولات این شرکت پرداخت و اظهار داشت: ما درحال تولید بیشتر از ۸۰ مدل محصول کاهنده مصرف آب، ازجمله شیرآلات هوشمند، پدالی، فشاری، سردوش ها و سرشیرهای کاهش دهنده مصرف آب هستیم.
وی در رابطه با فناوری به کاررفته در این محصولات توضیح داد: بیشتر این محصولات در مقیاس صنعتی تولید می شوند، اما برای مصارف خانگی، اماکن عمومی و مراکز تجاری هم کاربرد دارند. بسته به نوع محصول و محل استفاده این فناوری ها می توانند بین ۲۰ تا ۷۰ درصد مصرف آب را کاهش دهند.

افزایش بهره وری و صرفه جویی در مصرف آب

وی اضافه کرد: در اماکن پرمصرفی مانند فرودگاه ها، پایانه ها و ایستگاههای قطار، معمولا از شیرآلات چشمی و پدالی استفاده می شود. این شیرآلات به علت قابلیت اتوماتیک، در زمان شست وشوی دست، وضو گرفتن و استفاده از مایع دستشویی، از هدررفت آب جلوگیری می کنند. همچنین، این تجهیزات به علت کاهش تماس مستقیم با سطح، از انتقال بیماری ها جلوگیری کرده و از نظر بهداشتی هم تأیید شده اند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ضمن اشاره به همکاری با وزارت نیرو اظهار داشت: ما یکی از بزرگ ترین تأمین کنندگان شیرآلات کاهنده مصرف آب در کشور هستیم. وزارت نیرو معمولا در پروژه های خاصی برای ترویج فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب از این تجهیزات استفاده می نماید. همچنین، برخی اماکن آموزشی که سهمیه مصرف آب مجانی دارند، به علت افزایش بهره وری، از این محصولات بهره می برند.
به عنوان نمونه، در سال ۱۴۰۱ پروژه ای در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اجرا شد که طی آن ۱۹ کنتور آب مورد پایش قرار گرفت و با استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف، کاهش ۳۷ درصدی مصرف آب به ثبت رسید.

کاربرد گسترده در محیط های صنعتی و خانگی

وی در ادامه اظهار نمود: کاهش مصرف آب از راه شیرآلات چشمی و پدالی در صنایع رواج بیشتری دارد، چونکه این شیوه ها تاثیر ملموس تری بر میزان مصرف دارند. بااین حال، در مصارف خانگی بیشتر از سردوش ها و سرشیرهای کاهنده مصرف استفاده می شود. این سرشیرها نه تنها فشار آب را می افزایند، بلکه از هدررفت آن هم جلوگیری می کنند. فناوری این محصولات بگونه ای است که فشار آب را توسط رگولاتور تنظیم کرده و از خروج آب بیش ازحد جلوگیری می کند.

استانداردهای مهندسی و ضرورت فرهنگ سازی

حسین زاده در ادامه به قوانین نظام مهندسی اشاره نمود و اظهار داشت: طبق قوانین ۱۹ و ۱۶ نظام مهندسی، مهندسان ساختمان موظف اند تنها در صورتی مجوز ساخت را صادر کنند که شیرآلات مورد استفاده، مجهز به حسگر تنظیم فشار باشند.

فناوری منحصربه فرد در سردوش های کاهنده مصرف آب

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در رابطه با فناوری به کاررفته در محصولات جدید اظهار داشت: در سردوش های تولیدی از تکنولوژی ایرتوربو بهره برده ایم که بر پایه قانون ونتوری فیزیک عمل می کند. این فناوری باعث افزایش فشار آب از راه ترکیب هوا و آب می شود. همچنین، به علت وجود املاح در آب، رسوب گیری یکی از اشکالات رایج در سردوش ها است. برای حل این مشکل، سیستمی طراحی نموده ایم که به شکل خودکار از رسوب گیری جلوگیری می کند. خروجی های سیلیکونی این سردوش ها سبب افزایش دوام آنها شده است.

تولید فلاش تانک های هوشمند و راهکارهای نوآورانه

وی در ادامه به یکی از دیگر محصولات این شرکت اشاره نمود و اظهار داشت: فلاش تانک های هوشمند هم از تولیدات ما هستند که در اماکن عمومی و آستان قدس رضوی به کار گرفته شده اند. این فلاش تانک ها بعد از هر استفاده یا در فواصل زمانی مشخص به صورت خودکار فعال می شوند و ضمن کاهش مصرف آب، به رعایت بهداشت هم کمک می کنند.
همچنین، در درب ورودی این سرویس ها، چراغ نشانگری تعبیه شده که وضعیت اشغال یا عدم اشغال را نمایش می دهد. این سیستم حتی در صورت بروز مشکل برای فرد داخل سرویس به نگهبان اخطار می دهد. این خصوصیت بر مبنای مدت زمان تأخیر افراد در داخل سرویس فعال می شود.
در سردوش های تولیدی، از تکنولوژی ایرتوربو بهره برده ایم که بر پایه قانون ونتوری فیزیک عمل می کند

بومی سازی شیرآلات هوشمند و توسعه صادرات

مدیرعامل این شرکت ضمن اشاره به نمایشگاه پیشگامان پیشرفت اظهار داشت: ما در این نمایشگاه، شیرآلات الکترونیکی و هوشمند را با درنظر گرفتن شرایط اقلیمی ایران طراحی و عرضه کردیم.
وی اضافه کرد: در گذشته، خیلی از اماکن عمومی، ازجمله آستان قدس رضوی، از شیرآلات اروپایی استفاده می کردند. اما این محصولات به علت عدم انطباق با شرایط آب وهوایی ایران و نبود خدمات بعد از فروش، به مرور از رده خارج شدند. شرکت ما با بررسی مشکلات، تغییراتی در طراحی ایجاد کرد که عملکرد آنها را بهبود بخشید. برای نمونه، یکی از چالش ها، تابش مستقیم نور خورشید بر روی شیرآلات بود که سبب اختلال در عملکرد آنها می شد. ما در طراحی جدید، مداری را به کار بردیم که تاثیر نور خورشید را بر عملکرد سنسورها از بین می برد. همچنین، این محصولات بگونه ای طراحی شده اند که به سرویسهای مداوم نیاز ندارند و قابلیت خودتمیزشوندگی دارند.
صرفه جویی ارزی و توسعه صادرات
مدیر این شرکت خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید سالانه ما حدود ۵۰۰ هزار عدد شیرآلات هوشمند است و در مجموع، سالانه امکان تولید ۱۰ میلیون واحد از محصولات مختلف را داریم.
وی ضمن اشاره به توسعه صادرات اظهار داشت: تابحال توانسته ایم به چند کشور، همچون عراق و لبنان، صادرات داشته باشیم. بعنوان نمونه، برای پروژه صحن حضرت زینب در عتبات عالیات، ۱۰۰۰ عدد از محصولات ما خریداری شد.
وی اضافه کرد: حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد از قطعات این محصولات در داخل کشور تولید می شود. از نظر اقتصادی، تولید داخلی این محصولات نسبت به واردات، ۱۷ تا ۱۸ برابر صرفه جویی ارزی بهمراه دارد. قیمت این نوع شیرآلات در بازارهای جهانی بین ۸ تا ۵۰ میلیون تومان است. اگر میانگین قیمت را ۲۰ میلیون تومان درنظر بگیریم و سالانه ۵۰ هزار واحد بفروشیم، ارزش این بازار به بیشتر از ۱، ۰۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید. درمجموع، تولید این محصولات سالانه حدود ۱۱ میلیون دلار صرفه جویی ارزی بهمراه دارد.
توسعه فناوری های بدون احتیاج به برق
حسین زاده در انتها از یک پروژه جدید اطلاع داد و اظهار داشت: درحال طراحی شیر آلات هوشمندی هستیم که بدون احتیاج به مصرف انرژی برق، تنها با نور محیط کار می کند. در طراحی این محصول تلاش شده است که حسگرهای تغذیه از نور محیط بتوانند بهره مند شوند و از این طریق بدون این که انرژی خورشیدی فتوستنز شود تولید انرژی برای کارآمدی این محصول داشته باشد. این شیوه شبیه به منابع ذخیره سازی بوردهای خورشیدی است. این فناوری نه تنها در کاهش مصرف برق تاثیر دارد، بلکه مصرف گاز و تولید فاضلاب را هم می کاهد و از نظر زیست محیطی بسیار مؤثر خواهد بود. چون که با عنایت به مصرف آب کمتر تولید فاضلاب هم کمتر خواهد شد ضمن این که با مدیریت مصرف آب به نحو صحیح گاز کمتری هم سوزانده خواهد شد. ازاین رو این محصول دوستدار محیط زیست خواهد بود.

1403/12/17
18:57:41
5.0 / 5
184
تگهای خبر: آموزشی , الكترونیك , انرژی , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
هواپیمای عمودپرواز
پربیننده های بازارپرواز

پربحث ترینهای بازارپرواز

جدیدترینهای بازارپرواز

بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز: جایی که آسمان، محدودیت نیست. دروازه ای به طرف دنیای جذاب پرواز و هوانوردی